سوله و کارگاه صنعتی

ساندویچ پانل دیواری و سقفی

سازه LSF با پوشش ساندویچ پانل

مشاوره ساخت سوله و کارگاه

ساخت اصولی سوله و کارگاه با توجه به اهمیت بهینه‌سازی مصرف انرژی از اهمیت به‌سزایی برخوردار است. و با توجه به افزایش قیمت مصالح اولیه، استفاده از یک روش مطمئن و اصولی برای تضمین سرمایه‌گذاری مورد توجه صنعت‌گران می‌باشد. همچنین اخیرا هزینه‌ی حامل‌های انرژی رو به افزایش بوده و دیگر نمی‌توان با مصالح سنتی اقدام به ساخت سوله نمود. به خاطر دلایل مطرح شده، شرکت نوردکاران فولادغرب اقدام به ارائه راهکاری نوین برای رفع تسریع ساخت سوله، تضمین کیفیت و افزایش سوددهی نموده است.

راهکاری پیشنهادی ما، استفاده از سازه‌ی سبک LSF برای ساخت اسکلت و سازه و استفاده از ساندویچ پانل سقفی و دیواری پلی اورتان برای پوشش سقف و دیوار می‌باشد. ساخت سازه‌های سبک LSF با توجه به بروز بودن تکنولوژی و سرعت ساخت بالا دارای قابلیت و ویژگی‌های منحصر بفردی برای ساخت سالن می‌باشد. همین طور استفاده از ساندویچ پانل برای پوشش سقف و دیوار نیز ضمن تامین حداکثر عایقیت نسبت به مصالح دیگر، به سرعت اجراء می‌شود.

با کاهش زمان کلی ساخت سالن و امکان بهره‌بردای سریع و کاهش هزینه‌های انرژی، سرمایه‌گذاری انجام شده در مدت کوتاهی باز خواهد گشت.

ساندویچ پانل سقفی پلی اورتان

چرا ساندویچ پانل پلی اورتان برای سوله بهترین گزینه است؟

پلی اورتان (PU) نوعی فوم عایق است که در آن بیشتر خلل و فرج بسته شده و می‌توان از آن به عنوان عایق حرارتی استفاده کرد که از ترکیب پی یول و ایزوسیانات در شرایط خاص و در حضور کاتالیزور ساخته می‌شود و مزایای بهتری نسبت به نوع پلی استایرن دارد. ساندویچ پانلی که از عایق پلی اورتان ساخته شده باشد قابلیت ماندگاری در درجه هوای ۱۰۰ الی ۱۱۰ درجه سانتی‌گراد را نیز دارد.

ساندویچ پانل پلی اورتان در مقایسه با ساندویچ پانل پلی استایرن، عایقی بهتری است بنابراین برای ساخت سردخانه با دیوارهای نازک‌تر بهتر می‌باشد. همچنین در ساخت ساندویچ پانل پلی اورتان، عایق پلی اورتان به صورت مسقیم بدون هیچ نوع چسبی به ورق‌های فلزی می‌چسبند و در طول زمان پایدار هستند. در صورتی که در ساندویچ پانل پلی استایرن از چسب برای چسباندن عایق استفاده می‌شود که به مرور زمان و تحت شرایط محیط ممکن است کنده شود.

برای مشاوره تماس بگیرید

۰۴۱-۶۲۰۶

سوله چیست؟

سوله به سازه‌های فلزی شیب‌دار که بر اساس محاسبات فنی خاص طراحی و ساخته می‌شوند سوله گویند. از این نوع سازه‌ها در کارخانه‌ها، انبارها، آشیانه‌های هواپیما، مرغداری ها، سالن‌های ورزشی، فروشگاه‌های بزرگ، تعمیرگاه‌ها، مکان‌های مذهبی و... استفاده می‌شود.

انواع سوله

  • سوله فوق سبک
  • سوله سبک
  • سوله فضایی

مشخصات سوله استاندارد: برای ساخت سوله می‌بایست ابتدا هدف و کاربری سوله را مشخص نمود. پس از مشخص کردن کاربرد و هدف از ساخت سوله می‌بایست استانداردهای سوله را مشخص نمود چرا که این استانداردها در ساخت و طراحی انواع سوله بسیار مهم بوده و نقش تعیین‌کننده‌ای را دارا می‌باشد.

طول سوله استاندارد: سازه‌ی سوله معمولا شامل ستون و تیرهایی می‌باشد فاصله‌ی قانونی برای این تجهیزات معمولا بین ۶ تا ۹ متر می‌باشد. طول استاندارد یک سوله معمولا در حدود ۹۰ متر می‌باشد. لازم به ذکر است که طول سوله در تاثیرات دمایی اثرگذار می‌باشد و هر چه طول آن بیشتر باشد معمولا تغییرات دمایی تاثیر بیشتری بر استحکام آن می‌گذارد.

عرض سوله استاندارد: عرض سوله عامل تعیین‌کننده‌ی دیگری در استاندارد بودن آن می‌باشد. به طور کلی عرض دهانه‌ی سوله در حدود ۲۰ تا ۳۵ متر می‌باشد. طول دهانه در میزان آهن مصرفی نیز اثر گذار می‌باشد به این منظور که شما برای دهانه ای با عرض ۱۵ متر آهن کمتری نسبت به دهانه‌ی ۲۰ متری مصرف خواهید کرد.

ارتفاع سوله‌ی استاندارد: ارتفاع سوله عامل تاثیرگذار دیگر در هزینه و آهن‌های مصرفی می‌باشد. این ارتفاع در سوله‌های استاندارد معمولا در حدود ۴ تا ۲۵ متر می‌باشد که ارتفاع متداول آن معمولا ۶ تا ۱۲ متر است.

شیب سوله استاندارد: شیب سوله‌ی استاندارد بستگی به محدوده‌ی دهانه دارد که معمولا بین ۱۰ تا ۳۰ درصد می‌باشد. شما در سوله‌هایی با دهانه‌ی کوچک‌تر معمولا از شیب ۲۰ در صد و یا ۱۵ درصد می‌بایست استفاده نمایید.

نکات مهم ساخت سوله

یکی از مهم‌ترین ویژگی‌ها وزن مطلوب سوله است. استفاده از مصالح مناسب و سبک به کاهش وزن سوله کمک نموده و باعث کاهش خسارات ناشی از زلزله می‌شود.

یکی دیگر از نکات مهم در مورد ساخت سوله قیمت تمام شده است که سرعت و سهولت ساخت بر قیمت سوله تاثیر مستقیمی می‌گذارند. به این معنا که مهندسین متخصص می‌توانند با به کار گیری انواع دستگاه‌ها در تولید سازه‌ها، علاوه بر ایجاد کیفیت و سرعت در ساخت، تعداد نیروی یدی به کار گرفته در فرآیند تولید را کاهش داده و از طریق حذف دستمزدهای آن‌ها، میزان هزینه‌ی تمام شده برای ساخت سازه را کاهش دهند.

امروزه به دلیل افزایش اهمیت ساخت سوله‌ها، سوله‌های مدرن به عرصه ساخت و ساز وارد شده‌اند. با توجه به موارد فوق استفاده از ساندویچ پانل به عنوان یکی از مصالح ساخت سوله مزایای زیر را در بر دارد:

  • نصب سریع و آسان و سرعت آماده سازی بالا
  • حمل و نقل آسان
  • هزینه‌های صرف شده به میزان زیادی کاهش یافته
  • مقاومت بسیار بالای ساندویچ پانل و جذب نیروی وارده
  • مواد سبک هسته عایق ساندویچ پانل سبب کاهش وزن سازه شده که خسارات ناشی از زلزله را کاهش می دهد.
  • متغیر بودن ساندویچ پانل از لحاظ ضخامت و تخصصی‌سازی ساخت و ساز
  • ساندویچ پانل به عنوان عایق حرارتی سبب کاهش مصرف انرژی می‌شود.
  • استفاده در تمام شرایط اقلیمی و دوستدار محیط زیست
  • تنوع رنگی و سهولت نگهداری و تمیز نمودن آن‌ها
  • مقاومت در برابر رطوبت هوا و عدم خوردگی و تجمع و رشد میکروب‌ها

مشاوره و پیش‌فاکتور ساندویچ پانل PU